A vezető papírok közül a Mol a hétfői kirobbanó teljesítménye után ismét rákapcsolt. A hazai olajvállalat részvényeinek árfolyama 2,9 százalékot rallyzva 18 450 forintra szökött. Belendült az OTP is, a bankpapír 1,9 százalékos emelkedése 5597 forintos árfolyamot takart, Telekom pedig 1,1 százalékkal 733 forintra javított. Folytatódik ellenben a Richter vesszőfutása, a gyógyszerrészvény ugyanis a blue chipek közül egyedüliként 0,7 százalékos mínuszt mutat, ami 42 470 forintos árat takar. Szektortársa, az Egis, viszont 0,68 százalékkal 19 380 forintra szépített.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!