A Mol hivatalosan is érdeklődik az INA iránt

A Mol Magyar Olaj- és Gázipari Rt. pénteken hivatalosan bejelentette érdeklődését az Industrija Nafte d.d. (INA) horvát olaj- és gázipari társaság 25 százalék plusz egy részvény részesedésének megvásárlására - áll a cég közleményében. Az INA-val kötendő stratégiai partnerséget a Mol úgy tekinti, mint a Mol hosszú távú stratégiája megvalósításának fontos elemét, hogy egy erős, integrált, stabil ipari és pénzügyi alapokon nyugvó regionális közép-európai olaj és gázipari vállalatot hozzon létre, amely jó alapot teremt a további növekedési lehetőségek kiaknázására a régióban.
NAPI, 2002. június 14. péntek, 17:21

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK