A Mol is jelezte érdeklődését az INA-ra

Tíz társaság, köztük a Mol Rt., az osztrák OMV AG és az olasz ENI S.p.A. is érdeklődését fejezte ki a horvát állami olaj és gáztársaság, az INA Industrija Nafte d.d. megvásárlása iránt a május 31-i határidő lejártáig - tudósított a Bloomberg a Vjesnik című horvát lapban megjelent, meg nem nevezett forrásokból származó értesülésekre hivatkozva. A NAPI Gazdaság kérdésére Áldott Zoltán, a Mol stratégiai vezérigazgató-helyettese megerősítette, hogy a magyar vállalat valóban az érdeklődők között van. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
Almás Andor, 2002. június 3. hétfő, 06:45

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK