A Slovnaft, a Mol-csoport tagja, 15 millió korona összeggel segíti a szélvihar által tönkretett Magas-Tátrát. A pénzt a TANAP (Tátrai Nemzeti Park) Állami Erdészet részére utalják, amely a válságstábbal egyeztetett módon a tátrai erdők helyreállítására fordítja az összeget. A Slovnaft ajándékát a Mol is támogatja, amely további 5 millió szlovák koronát jelent a vihar által megtépázott tájegység számára. A közvetlen segítség mellett a Mol-csoport csatlakozik a "Fákat a Tátrába" segélyprogramhoz, amelybe a csoport működési területéről hét kulcsországot kapcsol be. A projekthez mindenki hozzájárulhat, aki a Mol-csoport töltőállomásain Magyarországon, Szlovákiában, Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Ausztriában, Romániában és Szlovéniában szimbolikusan megveszi "saját facsemetéit". Az ajándékozó hozzájárulásáért cserébe a kampány jelképével díszített matricát kap.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!