A Mol lett a nap vesztese

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,5 százalékos emelkedéssel 32 540 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 6,9 milliárd forint volt, a vezető részvények az Mol kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.
Szabó Zsuzsanna, 2017. február 7. kedd, 18:35
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények közül egyedül a Mol zárt veszteségben, az olajipari papír 0,5 százalékkal 20 200 forintra esett a keddi kereskedésben 2,2 milliárd forintos forgalmat követően.

Ezzel szemben az OTP 0,4 százalékkal 8800 forintra emelkedett 2,3 milliárd forintos forgalomban. A Richter a hétfői több mint 4 százalékos hétfői mélyrepülést követően kedden 1,5 százalékkal 6249 forintra drágult 1,9 milliárd forintos forgalomban. A Magyar Telekom 583 millió forintos forgalomban 1,2 százalékkal 517 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK