E tranzakciók eredményeképpen összesen 2 129 666 darab "A" sorozatú Mol törzsrészvény kerül a CA CIB tulajdonába. A részvényopciós szerződés alapján a Mol amerikai típusú vételi opció, a CA CIB európai típusú eladási opció jogosultjává vált a teljes részvénycsomag vonatkozásában. Mindkét opció lejárata 1 év. A vételi és eladási opció lehívási ára egyaránt 46,9557 euró részvényenként.

A tranzakciót követően a Mol tulajdonában 2 484 346 "A" sorozatú, valamint 578 "C" sorozatú Mol törzsrészvény van.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!