A Mol részvényeit semlegesre minősítette a JPMorgan

A lengyel PKN Orlen alulsúlyozott, a török Tupras felülsúlyozott minősítést kapott a JP Morgantól - számolt be a Bloomberg.
Heisz Máté, 2009. szeptember 23. szerda, 09:49
Fotó:

A PKN Orlen, Lengyelország legnagyobb olajtársaságának részvényei alulsúlyozott minősítést kaptak a JPMorgan új jelentésében. A legnagyobb török olajvállalat, a Tupras Turkiye Petrol Rafinerileri AS felülsúlyozott, a Molt pedig semleges minősítéssel látta el a cég. A jelentést összeállító elemzők 16 200 forinton tartják reálisnak a Mol részvényárfolyamát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK