A Mol tovább támogatja Talmácsit

Az új versenyidényben is a Mol lesz Talmácsi Gábor főtámogatója és a Fimmco Speedup csapatszponzora is - jelentette be a magyar olajtársaság.
NAPI, 2010. március 17. szerda, 09:57
Fotó:

Ebben az évben immár ötödik szezonját kezdheti a világbajnok motorversenyző a társaság támogatásával. Talmácsi az idei szezont egy most debütáló új kategóriában, a MOTO2-ben kezdi, ahol 600 köbcentiméteres négyütemű motorokkal indulhatnak a versenyzők. Somlyai Dóra, a Mol kommunikációs igazgatója szerint a társaság számára azért fontos az együttműködés Talmácsi Gáborral, mert a motorsport és az energetika között sok a hasonlóság, mindkét területen folyamatos a magas eredményelvárás. A Mol az általa támogatottaktól, így Talmácsi Gábortól is arra számít, hogy maximális teljesítményt nyújtson a szezonban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK