A nagyok is pluszban, de nyerni a kicsiken lehet

A kisebb visszaesésé ellenére tartja a 23 ezer pont feletti szinten a BUX, köszönhetően annak, hogy a vezető papírok kisebb-nagyobb pluszban vannak.
NAPI Online, 2006. március 30. csütörtök, 13:26
Fotó:

A Richter kurzusa 700 forinttal, 43505 forintra drágult, de a Mol 22075 és az OTP 7619 forintja is közel egy százalékos erősödést jelent. Az MTelekom ennél szerényebb növekedéssel 975 forinton áll. A tegnapi nap sztárja az Egis viszont korrigál, a jegyzés közel ezer forinttal 33700 forintra csúszott vissza. Tovább száguld a Fotex, amely 5 százalékkal ugorva 758 forintot ér, és jól megy a Synergonnak is, amely átvitte a 800 forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK