A nagyvállalati szektor nagy kockázatot is jelenthet

A nagyvállalati bankhitelek bár általánosan kevésbé kockázatosak, de egy-egy ágazat helyzetének megrendülése különösen megnövelheti a kockázatokat, akár a kölcsönök megtérülését is kérdésessé teheti. Az ilyen típusú hazai vállalati hitelek kamatai 15 százalék alatt maradnak, miközben a költségek is nehezen terhelhetők a cégekre. A projektfinanszírozás kamatmarzsa ennél magasabb. Részletek a holnapi Befektetőben.
NAPI, 2001. november 11. vasárnap, 07:59
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK