Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vezető részvények - a Mol kivételével - gyengültek a keddi záráshoz képest. Az olajipari papír 1,4 százalékos rally után 13 135 forinton zárt 919 millió forintos forgalomban.

Ezzel szemben az OTP 1,6 százalékos esést követően 4330 forinton állt meg, a papír forgalma 1,9 milliárd forintot tett ki. A Richter árfolyama a magyar bank részvényeinél is nagyobbat esett, 2,1 százalékos zuhanással 3790 forinton fejezte be a napot, a forgalma 1,2 milliárd forint volt. A Magyar Telekom szintén a vesztesek oldalán állt 0,3 százalékos eséssel, a papírok 313 forintot értek a nap végén 169,2 millió forintos forgalom után.

Varjú Péter, az Erste Befektetési Zrt. igazgatóhelyettese az MTI-nek azt mondta: a BÉT-en csendes kereskedés folyt. Az elmúlt napok kedvező hangulata után a piacok némileg korrigáltak. Ennek köszönhető a magyar börze vezető részvényei árának csökkenése is. A piacok iránymutatást vártak, de az szerdán nem jött meg számukra - vélekedett az igazgatóhelyettes.

A szerdán közgyűlést tartó Graphisoft Park 7,9 százalékos emelkedés után 1497 forinton zárta a kereskedési napot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!