A nap végére elfogyott a lendület Budapesten

A nap végére újra mínuszba került a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A részvénypiac forgalma 9,1 milliárd forint volt.
Napi.hu, 2014. május 15. csütörtök, 18:08
Fotó: Reuters

A BUX a nap végén újra veszteségbe süllyedt és végül 0,2 százalékos csökkenéssel 18 238 ponton zárt. A bluechipek közül a Mol-nak és az OTP-nek nem sikerült valami jól a napja. Az utóbbi közel 1 százalékos veszteséggel 4350 forinton fejezte be a napot, míg a Mol 0,4 százalékos esés után 13 195 forinton állt meg. A Richter ezzel szemben 0,7 százalékkal 4108 forintra erősödött zárásra, míg a Magyar Telekom 0,3 százalékos emelkedéssel 327 forinton zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK