A nap végére sikerül pluszba vergődnie Budapestnek

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,2 százalékos pluszban 20 848,31 ponton zárt, a részvénypiac forgalma 7,7 milliárd forint volt.
Napi.hu, 2015. április 9. csütörtök, 18:39
Fotó: Reuters

A BUX a nap nagy részét a vörös zónában töltötte, csak a kereskedés végén sikerült átlendülni a nyereséges zónába. A vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest. A Mol 0,1 százalékkal 13 920 forintra erősödött 3 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények 0,6 százalékkal 5370 forintra drágultak, forgalmuk 2,9 milliárd forintot tett ki. A Magyar Telekom az előző napi zárószintjén, 423 forinton zárt, forgalma 488,7 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama viszont 0,1 százalékkal 4080 forintra esett 1,3 milliárd forintos forgalmat követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK