Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol árfolyama 205 forinttal, 1 százalékkal 20 225 forintra csökkent, 1,1 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 105 forinttal, 1,27 százalékkal 8170 forintra esett, forgalmuk 4,6 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom 2 forinttal, 0,41 százalékkal 487 forintra gyengült, forgalma 189,2 millió forint volt.

A Richter-papírok 26 forinttal, 0,40 százalékkal 6505 forintra erősödtek, forgalmuk 1,2 milliárd forintot ért el.

A hét első kereskedési napja nem sikerült jól a nemzetközi tőzsdéken sem, 0,7-0,8 százalékos mínuszt mutattak a főbb részvényindexek, és nagyjából ezt lehetett látni egész nap a BUX index esetében is. A magyar tőzsdeindex csökkenése elsősorban az OTP gyengélkedésének a következménye, amely 1,27 százalékkal esett, de a Mol is 1 százalékos mínuszt hozott össze a kereskedés végére - mondta  , a KBC Equitas elemzője az M1-en.

Az amerikai piacok érdekes módon kicsit javítani tudtak a nyitáshoz képest, pedig onnan gyűrűzött be a negatív hangulat a nemzetközi tőzsdékre Donald Trump elbukott egészségügyi reformja miatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!