A nemzetközi tech-bessz a Synergont is elérte

A technológiai részvények nemzetközi piacokon tapasztalható esése a pesti börzén is érezteti hatását, a legnagyobb pofont a Synergon kapta, a papírok árfolyamzuhanása miatt korábban fel is kellett függeszteni a kereskedést.
Ádám Viktor, 2002. május 30. csütörtök, 15:20

Esnek a BÉT-en jegyzett tech-papírok, az élen a Synergon jár, a mélypontot ma eddig a 630 forintos szint jelentette, ami 13,7 százalékkal maradt el a tegnapi záróártól. Kereskedők szerint egy külföldi befektető szabadult meg a kezében lévő összes Synergon-részvénytől, ami komoly forgalom mellett hathavi mélypontra lökte a kurzust. Nem áll valami fényesen az Antenna Hungária és a Graphisoft sem, az előbbi negyed négy után 3, az utóbbi pedig több mint 4 százalékos mínuszban volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK