A Nikkei is ötéves csúcsra tört

Az ázsiai piacnak jót tett a tengerentúli optimizmus, öt év után először a tokiói index is 17 ezer pont fölé emelkedett.
Egerszalóki Tímea, 2006. március 30. csütörtök, 08:41
Fotó:

Az ázsiai piacon bíznak az amerikai gazdaság fellendülésében, a papírok ugyanis követték a tegnapi amerikai rallyt. A Nikkei 0,8 százalékos emelkedés után 17 080 ponton zárt. Szárnyalt a Toyota, az autógyártó papírjai 1,7 százalékkal emelkedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK