A BÉT néhány hónapon belül szeretné elérni, hogy a kibocsátók tájékoztatásaikat először a tőzsdének juttassák el, s később azok a tőzsde közreműködésével jussanak el a közlőkhöz. Ennek célja, hogy az információáramlás felgyorsulása miatt minél rövidebb idő teljen el az adott társaságnál bekövetkezett esemény és az arról szóló rendkívüli tájékoztatás általános hozzáférhetővé válása között.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!