Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A blue chipek közül a legnagyobb vesztes ezúttal a hírekre amúgy is legérzékenyebb OTP lett, amelynek helyzetén csak rontott, hogy a svájci frank 216,73-ig is gyengült a késő délutáni órákban. A bankpapír így végül 1,75 százalékos mínusszal 5920 forinton búcsúztatta a hetet.

A Mol sem maradt le mögötte az esésben, a társaság részvényei 1,7 százalékkal 22 510 forintra rontottak, miután az INA fb-elnöke a menedzsment szerződés felülvizsgálatát kezdeményezte.

A Telekom megúszta alig 1 százalékos eséssel, így 529 forinton zárta a kereskedést.

Jól teljesítettek viszont az utóbbi időben sokat büntetett gyógyszergyártók. A Richter 1,4 százalékkal 36 300, míg az Egis 0,7 százalékkal 19 290 forintra javított.

A Synergon 9,8, a Genesis 14,4, az econet pedig 3,6 százalékos mínusszal fejezte be a napot.

Magához tért ellenben valamelyest az E-Star, amely nap közben a csütörtöki hét százalék feletti zuhanásnak megfelelő mértékben esett, zárásra azonban csaknem egy százalékos plusszal 11 000 forintra szépített.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!