A Portfolioné lehet a Szallas.hu

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy a Portfolion Regionális Magántőke Alap közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a Szallas.hu Kft. felett - közölte a hivatal.
Napi.hu, 2015. december 9. szerda, 14:04
Fotó: Napi.hu

A Portfolion Regionális Magántőke Alap tulajdonosai fele-fele arányban az OTP Bank Nyrt. és a Magyar Export-Import Bank Zrt.

A GVH megállapította, hogy a Portfolion - az OTP-csoportba tartozó OTP Travel Kft.-n keresztül - csak minimális mértékben foglalkozik a Szallas.hu Kft. fő tevékenységi körébe tartozó online szállásközvetítéssel, ezért a két vállalkozás-csoport együttes piaci részesedése 20 százalék alatt marad, így az összefonódás nem jár káros versenyhatással.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK