A Nikkei 116,83 ponttal 11 766,48 pontra, a szélesebb merítésű Topix index 1,24 százalékkal, 1189,19 pontra csökkent. A Honda, a Matsushita és a Toyota egyaránt a nap vesztesei közé került. Zsinórban a harmadik napot zárta eséssel a szöuli tőzsde. A Kospi 22,03 ponttal 1089,36 pontra csökkent; a befektetőket az újra emelkedő olajár mellett a von erősödése kedvetlenítette el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!