A Rába pozitív éves eredményre számít

Míg a jövő évi eredményekről egyelőre nincs előrejelzés a Rábánál, az idénre - a harmadiknál jobb negyedik negyedév révén - pozitív eredményt vár a cég.
Lovas-Romváry András, 2004. november 9. kedd, 11:33
Fotó:

Az év utolsó negyedéve a mostani állás szerint a harmadiknál valamelyest jobb lesz, így az év egészét várhatóan pozitív eredménnyel zárja a Rába Rt. - mondta a negyedéves eredményről tartott sajtótájékoztatón Pintér István vezérigazgató.
A jövő évi eredményekről egyelőre nincs előrejelzés, a dollár gyengülését a társaság a hatékonyság további javításával, illetve az euróárbevételek növelésével tervezi ellensúlyozni. A társaság jövő évi tervezett árbevételének 60-70 százalékát fedezte le jelenleg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK