A motorgyártó társaság új tulajdonosa a nevezett kft. vezetőiből alakult, bejegyzés alatt álló Motor MBO Kft és a Rába-Chem Kft lett. A tranzakció a szerződésben rögzített határidőn belül, a teljes vételár megfizetésével válik teljessé. A motor üzlet eladásának várható hatásáról a Rába Rt. december 6-án ad tájékoztatást. A tranzakció biztosítja a motorgyár működését és a foglalkoztattak számára is megfelelő megoldást kínál - áll a Rába Rt. mai közleményében.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!