A régióval együtt fagyott be a forint

Range trading várható egész nap.
Metzinger András, 2008. június 2. hétfő, 10:50
Fotó:

A hazai fizetőeszköz tulajdonképpen azt játssza, amit csütörtökön és pénteken, a 240-242-es sávban mozog, drámai változásra nincs kilátás, mondta el Kolba Miklós, az ING Bank kereskedője.

A forint reggel 240,30-240,40-es sávban nyitott az euróhoz viszonyítva, de a délelőtt folyamán kismértékű gyengülést bemutatva 241,40-ig emelkedett a kurzus. A régió összes devizája kissé gyengült az euróhoz viszonyítva, de a szakember szerint a következő napokban is csend várható.

Hétfőn egy dollár 155,50, egy svájci frank 149,30 forintot ért, míg egy euróért 1,5530 dollárt kellett adni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK