A Richter nem tervezi a felvásárlási szabályok szigorítását, a jelenlegi alapszabály kellően szigorú. 10 százalékos tulajdonrész felett az előző hónap napi tőzsdei átlagárának 150 százalékán kell felvásárlási ajánlatot tennie a csomag birtokosának, és az ajánlat csak a részvények 75 százalékának megszerzésével válik sikeressé. A Richter 740 forinttal, azaz csaknem 5 százalékkal drágult a kedvező hírek hatására.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!