A BUX a kereskedés első órájában még emelkedett, de 10 óra körülre már veszteségbe fordult.

A blue chipek között minden papír esett, kora délután az OTP 1,1 százalékkal az előző napi záróérték alatt 4828 forinton forgott.

A Mol árfolyama 0,9 százalékos veszteséggel 21 995 forintra  esett, az MTelekom pedig 0,3 százalékos eséssel 695 forintba került.

A nagypapírok közül a legnagyobb veszteséget a Richter szenvedte el, 2,9 százalékos mínusszal 46 900 forintra süllyedt az árfolyama. A kisebbik gyógyszeripari cég, az Egis ára 0,6 százalékkal esett, így a papírjai 20 780 forintba kerültek.

A KEG a reggeli 15 százalékos ugrás után délutánra már 19,8 százalékos nyereségen állt, a papír 145 forinton forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!