A Richter volt a sztár

A kedvező nemzetközi hangulatban a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe is erősödött csütörtökön a Richter vezetésével.
portfolio.hu, 2014. július 3. csütörtök, 18:05
Fotó: Napi.hu

Jó a hangulat a nemzetközi piacokon azt követően, hogy kedvező amerikai makroadatok érkeztek és Mario Draghi újra hangsúlyozta, hogy a döntéshozók készek akár unkonvencionális eszközök bevetésére is. A kedvező hangulatban a BUX is erősödött csütörtökön, értéke 0,5 százalékot erősödött. A hazai blue chipek eltérően teljesítettek, az OTP árfolyama 0,5 százalékot, a Magyar Telekom árfolyama szintén 0,5 százalékot, a Richter árfolyama pedig 0,8 százalékot erősödött, míg a Mol árfolyama nem változott érdemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK