A részvénypiac forgalma 8,2 milliárd forint volt, a vezető részvények a Richter kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.

A Mol árfolyama 140 forinttal, 0,70 százalékkal 20 000 forintra csökkent, 2,7 milliárd forintos forgalomban.

QP | Quality Placement

Az OTP-részvények ára 35 forinttal, 0,39 százalékkal 8865 forintra esett, forgalmuk 2,4 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom 4 forinttal, 0,78 százalékkal 511 forintra gyengült, forgalma 446,6 millió forint volt.

A Richter-papírok 97 forinttal, 1,56 százalékkal 6307 forintra erősödtek, forgalmuk 2,6 milliárd forintot ért el.

Stefán Krisztián, a Raiffeisen Bank részvénykereskedője az M1 csatornán kifejtette: a BÉT közepes forgalom mellett, a nemzetközi piacokkal összhangban jelentősebb elmozdulás nélkül fejezte be a napot, ami részben a Richter kiváló teljesítményének köszönhető.

A Richter célárfolyamát a korábbi 7190 forintról 7930 forintra emelte a JPMorgan, és továbbra is felülsúlyozásra ajánlják a részvényt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!