A Ruhrgas hivatalosan is pályázik a Mol gázüzletágára

Az érdeklődését már korábban is jelző Ruhrgas AG pályázatot nyújtott be a Mol Rt. gázipari üzletágának megvásárlására - mondta hétfőn az MTI berlini irodájának kérdésére a német cég illetékese. Arról ugyanakkor nem jelent meg hír, hogy mikor zárul le a pályázatok beadási határideje: a NAPI Online hivatalosan meg nem erősített értesülései szerint a holnap lesz az utolsó nap az ajánlattevők számára.
NAPI, 2001. november 12. hétfő, 17:51
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK