Hónap végéig észre sem vesszük csak csúszunk felfelé, ez a vánszorgás a shortosokat kitartásra sarkallja, ami veszélyes rájuk nézve. Ma a 19500-as BUX-szint áttörésével elindulhatunk fölfelé, akár gappel is, és mivel délután is vannak makrók délután is lehet benne töltet: a 20175-ös BUX csúcsig. A kisebb papírok folyamatosan kapcsolódnak be az emelkedésbe, mint tegnap a Pannergy. ez is segíti a BUX emelkedését - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője.


A vételi oldalra már semmiképp sem szabad állni, viszont aki türelmes volt és van még részvénye, az hagyja nyugodtan hónap végéig - tette hozzá.

Egyelőre makro szinten sem jönnek olyan demoralizáló számok, ami fordulatra utalna a piacon. Ma délután amerikai CPI és ipari kibocsátás adatok jönnek. 
 
Az OTP-ben hó végéig az 5400 meglehet, Mol esetében pedig a 15 500 vagy 16 ezer környéke. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!