A Slovnafthoz kerülnek a Mol szlovák benzinkútjai

A Slovnaft megveheti a Mol-Slovakia 17 szlovákiai benzinkútját miután a szlovák versenyhivatal engedélyezte az akvizíciót. A lépés után a Slovnaft 248 kúttal rendelkezik majd Szlovákiában - értesült a Magyar Távirati Iroda.
Madarász János, 2002. június 10. hétfő, 12:00

A szomszédos országban jelenleg valamivel több mint 700 benzinkút található. A hálózat további bővítésének útjában a versenyhivatal által korlátozott piacrészesedés áll, ettől függetlenül a tervek szerint a Slovnaft 5 milliárd koronát szán az elkövetkező 3 évben hálózatának bővítésre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK