A sötét oldal áll nyerésre Budapesten

Túlsúlyba kerültek az eladók a kereskedés elején a Budapesti Értéktőzsdén. Az OTP 70 forintot esett.
NAPI, 2011. április 29. péntek, 09:22
Fotó:

A BUX 223 pontos, csaknem egy százalékos esést mutat, ezzel újra a 24200 pontos határ alá került az index. Az OTP 6376 forinton forog a tegnapi 6450-es zárás után.

A Mol-t 300 forinttal kalapálták vissza, most 24450 forintot adnak érte.

Nagyon fáradtnak tűnik a Magyar Telekom, négy forinttal esett 603-ra. A papírt a tőzsdén hétfőn lehet utoljára megvenni osztalékszelvénnyel.

A Richter 37105, az Egis 19800 forinton áll, nagyon mérsékelt aktivitás mellett. Mindkét érték kisebb mínuszt jelent.

Ma számos társaság tart közgyűlést, közülük a Nutex és a Phylaxia 2-3 százalékos, a Pannergy egy százalékos mínuszban van. A Genesis fél százalék pluszban, Rábára pedig még nem született kötés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK