A Synergon-leány nyerte a CEU tenderét

A Synergon Informatika Rt. 100 százalékos tulajdonában lévő SAO-Synergon Kft. nyerte el a Central European University Üzleti Karának meghívásos pályázatát. Az üzemeltetési szerződés két évre szól, teljes összege 52 millió forint.
NAPI Online, 2005. július 12. kedd, 11:00
Fotó:

A 2005 márciusában kiírt meghívásos pályázaton a SAO-Synergon Kft. nyerte el a CEU Business School megbízását - jelentette be a társaság. Az egyetemi tagozat áprilisban költözött új épületbe, így a pályázat tartalmazta az informatikai háttér egy részének migrációját, valamint két éves üzemeltetési szerződést. A nyolc szerverből és közel kétszáz munkaállomásból álló, Novell infrastruktúrára épülő rendszert a SAO szakemberei két nap alatt szállították át és helyezték üzembe az egyetem új épületében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK