BUX
38643

A Synergon nyerte a győri Volán-tendert

A Synergont hirdették ki a Győr és a Kisalföld Volán Zrt. által közösen kiírt egyik beszerzés nyerteseként. A beszerzés célja az autóbusz-közlekedés átalakítása, a Synergon az közlekedésinformatikáért lesz felelős.

NAPI, 2010. augusztus 17. kedd, 18:13

A Synergon Rendszerintegrátor Kft. nyerte a Győr és a Kisalföld Volán Zrt. által közösen kiírt beszerzésre kiírt pályázatot, melynek célja az autóbusz-közlekedés átalakítása, a Synergon az közlekedésinformatikáért lesz felelős.

A szerződést augusztus 13-án írták alá a felek, melynek összértéke nettó 335 millió forint - áll a Synergon keddi közleményében. A projekt keretében forgalomirányításhoz és az utastájékoztatáshoz kapcsolódó rendszerek szállítását, telepítését és üzembe helyezését végzi a Synergon.

A közlekedésinformatika kiemelt stratégiai irányt képvisel a Synergon hosszú távú terveiben, mely terület megismerésén és a megfelelő kompetenciák kiépítésén közel másfél éve dolgozik a vállalat. Így a pályázat elnyerése, a szerződés megkötése jelentős mérföldkőnek számít - olvasható a vállalat közleményében.