A Synergon nyerte a Mol-tendert

A Synergon Informatika Nyrt. nyerte a Mol Földgázszállító Zrt. Informatikai Platform (IP) rendszer továbbfejlesztése 2007 tárgyú hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárását - olvasható a cég közleményében.
NAPI Online, 2007. október 2. kedd, 12:43
Fotó:

A nettó 298,9 millió forint összértékű szerződés értelmében a Synergon feladata lesz a meglévő Informatikai Platform alkalmazás továbbfejlesztése, az energiapiaci liberalizációs elvárásoknak és szabályozásoknak megfelelően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK