Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A komponensek közül a hét kritériumból csak négyet teljesített az E-Star, ám mivel csak első ízben nem felelt meg a követelményeknek, indokolt a mutatóban maradása. A CIG Pannónia és az Est Media ellenben másodjára, míg a PannErgy harmadjára nem teljesítették a kosárban maradás feltételeit, ezen papírok az indexstabilitás elvét szem előtt tartva maradnak a BUX-ban. A BUMIX esetében nem történik változás, az FHB és a Rába először, az Est Media, a KEG és Phylaxia másodjára, míg a Synergon és a Zwack harmadszor nem teljesítették a kritériumokat.

Indexkosarak 2012. októberétől
BUXBUMIX
AppeninnAppeninn
CIG PannóniaÁllami Nyomda
E-StarCIG Pannónia
Est MediaE-Star
EgisEst Media
FHBEgis
Magyar TelekomFHB
MolKEG
OTPPannErgy
PannErgyPhylaxia
RichterRába
SynergonSynergon
Zwack
Forrás: BÉT

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!