A magyar fizetőeszköz az euróval, a dollárral és a svájci frankkal szemben is délután 4 óra körül érte el napi legerősebb szintjék, azóta gyengülésnek indult. Az euróval szemben a nap mélypontját 304,53 forintnál érte el, este hét óra körül már újra 305,75-nél járt a jegyzés.

A dollárral szemben 223,35 forintig erősödött a magyar deviza, ahonnan visszafordulva este hét körül 224,51 forintos jegyzésnél jár.

A svájci frank/forint kurzusa 250,40 forintnál járt délután 4 óra körül, majd este hét óra előtt pár perccel már újra elérte a szerda késő délutáni 251,38 forint körüli szintjét.

Csütörtökön az euró/dollár kutzusa 1,3584 és 1,2643 között mozgott, az eurót este hét óra körül 1,3620 dolláron jegyezték.

Az euróval szemben a régiós devizák közül csak a lengyel zloty gyengült 0,6 százalékkal, a cseh korona 0,1, a román lej 0,2 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!