A tegnap délutáni szinteknél mozog a forint

A tegnap késő délutáni szintek közelében mozog a magyar deviza az euróval szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2012. december 20. csütörtök, 11:57
Fotó: Napi.hu

A euró jegyzése a reggeli órákban 286 forint felett is járt, ahonnan dél körülre 285,85 forintig erősödött vissza. A dollárral szemben szintén erősödésnek indult a forint: a reggeli 216,85 forint körüli szinthez képest jelenleg 215,79 forintra erősödött a zöldhasú jegyzése. Egy svájci frankért 236,77 forintot adnak. Az euró a dollárral szemben gyengülésnek indult, jelenleg 1,3246 dollárnál jár a jegyzés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK