A tegnapi Egis-vevők jól járhattak

A BÉT indexe hajszálnyi, nem egészen 6 pontos, azaz kevesebb, mint egytized százalékos többlettel 7 305,96 ponton fejezte be a hét utolsó kereskedési napját. Az elmúlt két nap vesztese, az Egis ma lendületesen emelkedett.
Ádám Viktor, 2003. február 21. péntek, 16:35
Fotó:

A gyógyszergyártó részvényei 300 forinttal drágultak, miközben a Richter-papírok a csütörtöki szintre tértek vissza. Az OTP 16 forinttal drágult, a Matáv eközben 7, a Mol pedig 35 forinttal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK