Az európai tőzsdék számára viszonylag későn jött a tengerentúli rally, ám a vezető indexek - a párizsi kivételével - végül emelkedésbe tudtak váltani. Az FTSE-100 1,02 százalékos erősödéssel 4 881,80 ponton, a CAC-40 0,50 százalékos gyengüléssel 4 024,25-ön zárt, míg hét óra után a DAX 1,1 százalékos pluszban volt. Míg Párizsban a Michelin száguldása sem volt elég az üdvösséghez, Londonban a 400 millió fontos részvénykibocsátást tervező Colt Telecom volt a nagy nyertes: a távközlési papírok kurzusa több mint 33 százalékkal emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!