A rövidebb lejáratú papírok esetében az ÁKK több mint kétszeres túljegyzés mellett 40 milliárd forintnyi mennyiséget értékesített, 9,00-9,43 százalék között szóródó hozamok mellett. Az ötéves kötvények esetében másfélszeres túljegyzésről, s 30 milliárd forintnyi eladott mennyiségről van szó. Az elfogadott hozamok 7,41-7,50 százalék között szóródtak. A hároméves papírok átlaghozama 6 bázisponttal múlta alul, az ötéveseké pedig 1 bázisponttal haladta meg a tegnapi bechmarkot.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!