A Tesla okozott meglepetést az USA-ban

A Tesla átlag alatti minősítést kapott egy fogyasztói felmérésben, amelynek következtében 10 százalék feletti mínuszban is járt a mai tőzsdei kereskedésben.
portfolio.hu, 2015. október 20. kedd, 22:43
Fotó: Reuters

Kisebb mínuszban zártak a vezető amerikai indexek, az S&P 500 és a Dow Jones Index alig esett, ugyanakkor a Nasdaq fél százalékkal került lejjebb. A vegyesen sikerült vállalati gyorsjelentések és hírek mozgatták a piacot - írja a Portfolio.hu.

A Tesla autó meglepő módon átlag alatti minősítést kapott egy fogyasztói elégedettséget mérő teszten, a hírre adni kezdték az autógyártó részvényeit, 10 százalék feletti mínuszban is járt, a kereskedés végére azonban sokat ledolgozott az esésből, végül csak 6,5 százalékos mínuszban zárt.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK