Röviddel dél előtt a BUX 0,6 százalékos veszteséggel 17 418 ponton állt. A vezető négyes tagjai közül csak a Telekom tartotta magát, negyed százalékos erősödéssel 830 forinton állt. A Mol 1 százalékos veszteséggel 15 780 forinton forgott, az OTP feleekkora mínusszal 6451-en cserélt gazdát. A Richter figyelmeztetést tett közzé az orosz piaccal kapcsolatban, a gyógyszergyártó részvényeit 3 százalékos veszteséggel 27 700 forinton jegyezték. Az Egis ennél is nagyobbat, 4 százalékot zuhant, ami 17 180 forintos kurzust eredményezett. A Globus hiába közölte, hogy jól jön számára az erős dollár, a konzervgyártó cég részvényei 2,3 százalékkal 430 forintra estek. (A Globus az elmúlt napokban jelentősen drágult, vagyis a befektetők már korábban reagáltak a dollárerősödésre.) A tech-szektor vegyesen szerepelt: az Antenna 0,9, a Graphisoft 2,3 százalékkal került lejjebb, miközben a FreeSoft 2,2, a Synergon pedig 1,2 százalékos drágulást produkált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!