Csütörtökön a Nikkei 110,84 ponttal, 16043,67 pontra, a szélesebb merítésű TOPIX pedig 7,11 ponttal, 1631,39 pontra emelkedett. A legnagyobbak szerepeltek a lagjobban: a Toyota részvényárfolyama például 1,6, a Sonyé 2,7, a Canoné 2 százalékkal emelkedett. A kereskedés végére a holnapra várható GDP-adattal kapcsolatos aggodalmak nyomták rá a bélyegüket. A szöuli tőzsde indexe, a Kospi 10,48 ponttal 1314,32 pontra emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!