Donaldson egyik alapítója volt 1959-ben a Donaldson, Lufkin & Jenrette-nek és betöltötte már mind az elnöki, mind a vezérigazgatói posztot is. 1990 és 1995 között a New York-i Tőzsde elnöki és vezérigazgatói posztját töltötte be és volt a Aetna biztosítótársaság elnöke is. A SEC legutóbbi elnöke Harvey Pitt november 5-én mondott le, miután egy csalással vádolt cég auditbizottsági vezetőjét nevezte ki a tőzsdei társaságok számvitelének felügyeletére létrehozott új testület élére.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!