A BUX 21 160 pont környékén kezdte a kereskedést, ami óvatos 0,2 százalékos pluszt jelentett. A vezető részvények közül az OTP 5650 forint környékén kezdett, azonban gyorsan előző napi záró árára 5635 forintra esett vissza.


A Mol 16 305 forintos értéke 5 forintos emelkedést, a Richter 41 250 forintos ára 0,4 százalékos növekedést jelentett. A Magyar Telekom 0,3 százalékkal 763 forintig drágult.


Az econetet - amely ma indíthatja el új országos rádióműsorát - máris fel kellett függeszteni, a 146 forintos értéke ugyanis 10 százalékos drágulást jelentett.


QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!