A TVK Rt. értékesítette a TVK-HIX Kft.-t

A Tiszai Vegyi Kombinát Rt. a Magyar Tőkepiacban tájékoztatott arról, hogy 2002. május 31-én lezárult az a folyamat, amelynek keretében a TVK Rt. értékesítette a TVK-HIX Ipari és Kereskedelmi Kft.-ben (HIX Kft.) 100 százalékos tulajdonosi részesedést biztosító üzletrészét a HIX Kft. menedzsmentjéből alakult konzorciumnak.
NAPI, 2002. június 3. hétfő, 08:01

Az értékesítést követően a vállalat, amely kis- és nagykereskedelmi tevékenységet, valamint különböző szolgáltatásokat végez, HIX Ipari és Kereskedelmi Kft. néven fogja folytatni tevékenységét. A tranzakciónak a TVK Rt. magyar és nemzetközi számviteli előírásoknak megfelelően készülő beszámolóiban jelentős eredményhatása nincs.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK