A US Airways 26,3 millió részvényt bocsát ki

Nyilvános kibocsátás keretében 26,3 millió US Airways részvényt vásárol a Citigroup.
Heisz Máté, 2009. szeptember 23. szerda, 09:35
Fotó:

A US Airways Group Inc. bejelentése szerint 26,3 millió részvényt ad el nyilvános kibocsátás keretében a Citigroupnak, várhatóan szeptember 28-áig. Ezen kívül 3,9 millió további részvényre nyújt vásárlási opciót a Citi részére. A US Airways a befolyó összeget általános vállalati célokra fogja felhasználni. A hír után kedden 3,7 százalékos mínuszban zárt a társaság részvényárfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK