A vártnak megfelelő Richter eredmény

A elemzői várakozásoknak megfelelő, 10,2 milliárd forintos adózott konszolidált eredményről számolt be ma a Richter első negyedéves gyorsjelentésében.
NAPI Online, 2008. május 9. péntek, 08:14
Fotó:

Bár a cég forgalma Magyarországon csökkent, a csoport bevételei összességében 11,8 százalékkal 57 milliárd forintra emelkedtek. Az üzleti eredmény 2008 első három hónapjában 10,096 millió forint volt, ami 8,6 százalékkal több az előző év azonos időszakában elért összegnél. A mérleg szerinti eredmény az első negyedévben 10,2 milliárd forint, ami 28 százalékos növekedést takar.

Az egy részvényre jutó eredmény a rendkívüli és az egyszeri tételek nélkül számítva az év első három hónapja során 549 Ft/részvény volt, ami tavalyhoz képest 28 százalékos növekedés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK