A végére felrántották Budapestet

Végül a pluszban zárt a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2013. december 19. csütörtök, 17:14
Fotó: Napi.hu

A nap elején még az irányt kereste a BUX index, majd a kora délutáni óráktól a negatív tartományban tartózkodott, ám a zárás végére megfordult az addigi trend és végül 18 630,57 ponton zárt az index, amely 0,1 százalékos erősödésnek felel meg.

A blue chipek közül a Mol 0,3, míg a Magyar Telekom 1,3 százalékos plusznak örülhetett a záráskor, miközben az OTP 0,2 százalékot, a Richter pedig 0,1 százalékot vesztett értékéből.

A forgalmat nézve nem meglepő módon az OTP nyert 4,3 milliárd forinttal, őt a Richter követte 1,3 milliárddal, míg a Magyar Telekom részvényei 1,05 milliárd forint értékben forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK