A vörös lett az uralkodó szín Budapesten

Délnek vette az irányt a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX és nem sokkal a nyitást követően 0,3 százalékos mínuszban 32 770 ponton állt.
Szabó Zsuzsanna, 2017. május 8. hétfő, 09:57
Fotó: Napi.hu

A vezető részvényindexek közül egyedül a Magyar Telekom emelkedett 0,2 százalékkal és 490 forintnál járt a nyitás utáni első órában. A legnagyobb mértékben az OTP esett, 0,7 százalékos mínuszban állt 7874 forintos részvényárfolyamon.

A Mol részvényei 0,2 százalékkal teljesítettek rosszabbul a pénteki zárószinthez képest, a papírok 21 855 forinton forogtak. Richter 0,1 százalékos mínuszban járt, 6912 forintot értek ekkor a papírok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK